// body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...
// etiketinden önce aşağıdaki kodu ekleyebilirsiniz. // body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...

Etiketler

Tarih

Kategoriler

07 Mart 2010

Tünelde Punkrock Show















-->
Bu konserde  bulunmamın asıl nedeni   The Ayılar idi,   seyirciyle iletişimi çok iyi olan bir grup The Ayılar. Konser   öncesinde punk, ska gibi müzikler çalıyordu mekanda. Konserin beleş olacağını zannediyordum ,paralı çıktı .Hani 10 lira, az para da değil. Bira da yok içinde.

20.00-20.30 arası çıkan ilk grup M.O.T.A idi. Arkadaşım Onurhan o grupta  vokaldi. Her ne kadar cover yaptıkları grubu sevmesem de şöyle bi dinleyim dedim. Sevdiğimi söyleyemem,ama çaldıkları üçüncü şarkı fena değildi,farklı bir havası vardı. 4 şarkı çaldılar,10 kişi izlemiştir .Herhalde dinleyiciler diğer grupları bekliyordu.

Sick Peaches denen bir grup vardı, onlarda sahnedeki yerini aldı. Bir şarkıları vardı’’Fuck’’diye millet çok sevdi bu şarkıyı.  En sonunda The Ayılar saat 22.00’e doğru sahne aldı. İstanbul Skinsss ile harika bir açılış yaptılar. Seyirci kitlesi kaliteyi düşürdü diyebilirim.

 Elbette onu bunu ayıracak değilim. Saçma sapan oraya buraya sataşan tiplerde vardı. Bir kızın’da konserde telefonu çalınmıştı ,ya da kafası güzeldi öyle bir şeyler söylüyordu. Sokaklar şahidim olsun ,ayıp,Keller her götü eller gibi klasik parçaları çaldılar. 2 - 3 tane de yeni besteleri vardı. Yeni bestelerinden “Biz hala burdayız’’ sağlamdı, eğlenmeye yetti. Birde sanırım ‘’Yabani’’diye parça aklımda kaldı.

Konser mekanı hakkında da  birkaç şey söylemek gerek. Barın adı Sokak bar.

Biralar çok pahalıydı,7 lira bira fiyatı koyup iyi kazıkladılar
Garsonların  ikide bir yanıma bir şey içermisiniz demesi de sıktı.
Girişte pahalıydı 10 lira,  Artillery konserini 20 liraya izledim.
Birayı dışarıdan alıp içtim.


Cem Kurtuluş, 2010


1 yorum:

mekan çok acaipti..konserin 10 lira olup bira verilmemesinin sebebi..çok masraflı bi organizasyondu..mekanda tesisatta o kadar eskik vardı ki kirala kirala bitmedi,üzerine sokak köpeklerinin yol masrafları
-mekancılarla konuştuk..bira fiyatlarını düşürün diye..ama pek sallamadılarr
türlü sorunlara rağmen eğlenceli bi konserdi

-------------
23 nisan cuma the ayılar + rashit ve süpriz bi grubun katılıcağı sağlam 1 konser yapıcaz

ama mekan konusunda kararsızs

yakında kesinleşir

www.myspace.com/theayilar

eyvallah

murat