// body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...
// etiketinden önce aşağıdaki kodu ekleyebilirsiniz. // body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...

Etiketler

Tarih

Kategoriler

23 Ocak 2012

Fenerbahçe -4 Kayserispor- 0: Lefter'in Torunları !

Saraçoğlu’nda ‘’ Koca Kaptan ‘’ Lefter’in soluk sesleriyle başladı maç. Ver Leftere, Yaz Deftere sloganı dillerden düşmedi maç öncesi devam etti. Stat yavaş yavaş doluyordu statta yerimizi almıştık.  Sadece birkaç siyah beyaz belgesel görüntüsünden izlemiştik onu. Anlatılanlardan tanımıştık Lefter’i.

Onun büyüklüğü Fenerbahçe gibi başka bir büyüklüktü. O büyüklüğe erişilmez. Çubuklunun simgesidir Lefter. Bütün golleri maçta Lefter atmıştı. Her gol geldiğinde ‘’LEFTER ‘’ ismi yükseliyordu.

  Lefter’ler kolay yetişmiyor,gün geçtikçe umarım Lefter’ler daha çok yetişir.  Maç öncesinde Alex’in forvette oynayacağını duyduğumda bunun iyi olmadığını düşündüm ama maç başladığında stoch ile alex birbirini tamamlıyordu. Alex’in yokluğunda stoch da Alex’i çok aratmamıştı.

 Ama yine de Alex’in sahada varlığı yetiyordu.  Gol kalecinin hediyesi  ve basit..  İlk yarıda pozisyon vermedik Kayseri hücumda etkisizdi.  Golü attıktan sonra kontrollü oynamaya başladık.

 İkinci yarı oyun daha da hareketlenmeye başlamıştı. İki takımın da karşılıklı pozisyonları vardı. Kayseri,ilk yarıya rağmen ikinci yarı iyiydi. Ama İkinci yarı sahanın her yerine basan bir Fenerbahçe ortadaydı.

 Pozisyon üstüne pozisyon üretiyorduk. Stoch, maçın en klas golüne imza attı ,sahanın her yerine koştu ,yardımlaştı,görevini yerine getirdi kısacası.  Yolumuza devam ediyoruz. LEFTER’e selam olsun !

Yazan:Cem Kurtuluş

0 yorum: