// body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...
// etiketinden önce aşağıdaki kodu ekleyebilirsiniz. // body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...

Etiketler

Tarih

Kategoriler

05 Ocak 2012

Orduspor -1 Fenerbahçe-1 : Alex'in Olmayışı!!

Alex’in olmadığı bir maçta ‘’Fenerbahçe ‘’ nasıl olur sorusu muhakkak akıllara gelmiştir. Alex ‘siz bir Fenerbahçe’nin eksik olduğu  ortada.  İlk yarıda top Fenerbahçe’nin ayağında gibi gözükse de ciddi ve net pozisyon yoktu.  Aykut Kocaman’ın vazgeçilmezi Özer ilk yarı boyunca Fenerbahçe taraftarına saç baş yoldurttu. Ama Aykut Hoca’nın Özer’de halen diretmesini anlayamadım. 

Orduspor etkili gibi gözükse de onların fazla etkili olmadığı görülüyordu maçta. Stancu orduspor adına güzel bir gol attı.   İlk yarı böyle bitti. İkinci yarı 2 değişiklik oldu. Fenerbahçe daha fazla baskı yapan taraf oldu. Emre’nin golüyle derin nefes aldık.    Volkan’ın yüzde yüz çıkardığı bir pozisyon var onu da unutmayalım.  Dia oyuna girer girmez klasını gösterdi.

Oyuncuları peş peşe arkasına takıyordu. Bazı pozisyonlarda faul olmasına rağmen hakem bunu göremiyordu.  Ama ilk yarıdaki Fenerbahçe ile ikinci yarıdaki Fenerbahçe arasında oldukça fark vardı. Ama bir türlü gol pozisyonuna girilemiyordu. İkinci yarının  en etkili ismi şüphesiz Dia idi.  Bienvenu sonradan oyuna dahil olsa da yine vasattı. Golcü sorunu halen çözülemedi.  Orduspor’u başarılı oyunundan dolayı kutluyorum.  Umarım bütün lig boyunca bu oyunu devam eder. 

Yazan:Cem Kurtuluş

0 yorum: