// body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...
// etiketinden önce aşağıdaki kodu ekleyebilirsiniz. // body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...

Etiketler

Tarih

Kategoriler

04 Mart 2012

Fenerbahçe -6 Gençlerbirliği -1 : MÜCADELE

Uzun zamandır böyle rahat maç izlememiştim. Maçın başından itibaren bunu belli ettiler. Aylardır eleştirdiğimiz Mehmet topuz bu maçta her şeyi yaptı, Cristian’ın da ondan aşağı kalır yanı yoktu. Mücadele vardı sahada . Haftalardır eksik olan tek şey buydu. Ama Aykut Kocaman yerle bir edildi. Yine aynı kadro sahaya çıkmıştı. Stoch’un şık golüyle öne geçtik.

Topa öyle vurdu ki kaleci baka kaldı. Maçın gidişatı bu yöndeydi . Fark açılacaktı ve sonrasında öyle oldu. Keşke daha önceki haftalarda da böyle bir Fenerbahçe sahada izleyebilseydik. Bütün oyuncular birbirine yardım ediyordu. Diğer maçlarda göremediğimiz bir takım vardı sahada. Ve takımın Puan kaybetmeye tahammülü yok artık.

Goller peş peşe sıralanıyordu. Stoch, Sow, emre, Alex ,Dia. Ve uzun zamandır böyle skorları özlemiştik ve 6 atılmasıyla Galatasaray’a buradan mesaj da verildi. Üst sıralara oynayan Gençlerbirliği takımına 6 gol atmak da hiç kolay değil. Önemli oyunculara sahip. Ama Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynayınca rakip önemli olmuyor.

Yeter ki mücadele etsin. Ve Kadıköy’de yaklaşık 36 maçtır yenilmiyoruz ,ama deplasmanda kötü bir karnemiz var. Aykut Hoca’nın Alex’i oyundan erken almasını anlayamadım. Bu yanlıştı. Zaten haftaya cezalı, son 10 dakika kala oyundan alsaydı bir şey denilemezdi. Her şeye rağmen yola devam ediyoruz bütün engelleri yıkarak…

Yazan:Cem Kurtuluş

0 yorum: