// body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...
// etiketinden önce aşağıdaki kodu ekleyebilirsiniz. // body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...

Etiketler

Tarih

Kategoriler

02 Ağustos 2012

Fenerbahçe1- 1 Vaslui

















Dün gece hasret sona erdi. Fenerbahçe taraftarı, Fenerbahçe’sine kavuştu. Günler öncesinden pankartlar hazırlandı. Büyük bir heyecan vardı. Tribün grupları OKUL AÇIK tribününe geçmişti. Tribünün nasıl olacağı merak konusuydu, herkes bu an’ı bekliyordu. Çok büyük  umutla yola çıkıldı.  Tribünler maçın başında iyiydi. Bayraklarla, pankartlarla, tezahüratlarla bunu belli ettik. Ama sonrasında bir durgunluk oldu.

Sadece bir kesim bağırınca tam randıman almak zordur. Maça geçelim şimdi . Çok kötü bir Fenerbahçe takımı sahada vardı.   İstek yoktu. Volkan çok ciddi 3 topu çıkararak o topların gol olmasını engelledi. Rakip, hem fazlasıyla yerde yatıyor, hem de İspanyol hakem rakibe yardımcı oluyordu. Ama İspanyol hakemi tamamiyle suçlamak bir hata, çünkü sahada kötü Fenerbahçe vardı. Karşımızda rakip bizi iyi analiz etmişti ve açıklarımızı iyi kapatıyorlardı, ama bizim takım da rakibin üstüne gitmiyordu.   Rakibin gelmesini bekler gibiydi ve bu da sonrasında  golü getirecekti.

 Semih’in ilk 11’de başlaması Aykut Kocaman’ın yanlış tercihlerinden biriydi. Sow’un ilk 11’de başlaması gerekirdi.  Mehmet Topal ile Cristian bekleneni veremedi. Dirk kuyt ise sahanın en çok koşan oyuncularından biriydi, ama fazla top gelmedi.  Stoch da vasattı.  Aykut Kocaman, oyuna hamlesini daha önce yapmalıydı, Sow’u geç zamanda aldı.   Takımda uyumsuzluk söz konusuydu.   Bütün hazırlık maçlarında beraberlik alan Fenerbahçe bu maçta da beraberlik aldı.  Romanya’da turu geçmek için her şeyi yapmalıyız. 

Yazan:Cem Kurtuluş

0 yorum: