// body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...
// etiketinden önce aşağıdaki kodu ekleyebilirsiniz. // body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...

Etiketler

Tarih

Kategoriler

13 Mayıs 2013

Burak Kardeşime Mektup...





















Burak kardeşim.. Sana nereden sesleneceğimi bilmiyorum. Düğümleniyor her bir şey. Önce boğazımız düğümleniyor, kelimeler kilitleniyor, ayaklarımız titriyor, kalbimizle göğsümüz birbirine ateş ediyor. Gözlerden  akan gözyaşları seninle olduğumuzun bir kanıtı..

Seninle hiç muhabbetim olmadı, ama illa denk geldik. Bir deplasman yolunda, Kadıköy yollarında ya da deplasman yolunda dönerken çorba içmeye girerken. “ Vazgeçenin” derken sana inandık. 

 Ama sen de bilemezdin bir  gece böyle kahpece öldürüleceğini. Biz de olabilirdik senin yerinde. Biz de senin gibi katledebilirdik. Kalbimizin ritimlerini değiştirdin bir gece vakti. Zihnimiz karıştı, ilk önce inanamadık. Sonra inanmaya alıştırdık kendimizi..

Seni bugün son yolculuğuna uğurladık kardeşim. Binlerce insan senin için geldi. Annenin feryadını duydum. Her duyduğumda içimde kopan bir çocuk çığlık attı, ellerim kitlendi, parmaklarımı kıpırtamadım, su şişesinin kapağını çeviremedim.

 Ağzıma bir damla su damlattım. Gözlerimden defalarca yaşlar süzüldü, hıçkırığa boğulduk, ritimlerimiz bozguna uğradı. Senin cenazeni taşıyan o eller senin deplasman yolculuğunda yoldaşın olan insanlardı. “ Hadi kalk bu kadar insan senin için geldi” diyen anne feryadını kim unutabilecek kardeşim? Ya sana yazdığı mektupla bizi yerle bir eden  sevgilini kim unutacak? 

Kuzeninin karşımdayken ağlayışlarını kim unutacak? O kadar insanın senin için geldiğini bil kardeşim. Biz de suçluyuz.  Gözlerimizden akan yaşlarımız sana olan sevgimizin bedeli. Kelimeler sonuçsuz artık. Biri çıkıp keşke yalan dese.. Bu acı günümüzde yanımızdan olan Beşiktaş taraftarına selam ederim…

Canımızı vermedik mi Fenerbahçe senin için… 

Sözler tıkanıyor,ama tek bir söz geçerli be kardeşim..

 " Kahpeliğe dağlar dayanmaz..." 

Yazan: Cem Kurtuluş


0 yorum: