// body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...
// etiketinden önce aşağıdaki kodu ekleyebilirsiniz. // body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...

Etiketler

Tarih

Kategoriler

07 Mayıs 2012

Trabzonspor-1 Fenerbahçe-3: ONUR'LU MÜCADELE

Dün geceyi nereden anlatmaya başlasam bilemiyorum. Ama bunun 1 gün öncesini anlatmak daha doğru olacaktır. Şamandıradan  Fenerbahçe takımı Sabiha Gökçen’e doğru uğurlandı ve Sabiha Gökçende'de  bekleyen Fenerbahçeli taraftarlar vardı. Oradan da tezahüratlarla uğurlandı. Takımda bir sessizlik hakimdi ve takım Trabzon’a vardıktan sonra Selçuk şahin twitter hesabından Trabzonluların futbolcuları uyutmadığını yazmıştı.

Trabzon şehri, halkı elinden gelenin hepsini yapmıştı. Bunlarla da bitmedi. Fenerbahçe otobüsü stat yakınlarından Trabzonlular tarafından taşlandı, ve tek tesellimiz yaralı yoktu. Ve Maç saati yaklaşmıştı artık.  Bu maç Fenerbahçe için büyük önem taşıyordu.

 Ve maça hızlı ve etkili başlayan taraf bizdik. Ama Trabzon halkı elinden geleni yapmış sahada futbol oynatmamak için her şeyi yapmıştı.

 Her köşe vuruşunda kağıtlar,çakmaklar,demirler, tokmak geliyordu futbolculara. Maç 4-5 defa durmuştu. Patlayıcı maddeler öyle çok atıldı ki maçı hükmen dahi kazanma hakkımız vardı. Hakem her şeye göz yumdu bu maçta.

Ve Emre’nin maç öncesi Zokora’nın elini sıkmak isteyip Zokara’nın bu terslemesi maça yansımıştı. Zokara öyle sert oynamıştı ki hakem bunları görmüyordu bile. Zokara'nın yaptığı Faul ve verilmeyen kırmızı Kart Hakemin darbe yaptığını ortaya koyuyordu.

 En az 4-5 pozisyonda tehlikeli girdi. Özellikle Emre’ye faul yaptığı bir pozisyon vardı ,o kırmızı karttı. Ve bunun daha öncesi de vardı. Ama Hakem o an’a kadar Zokara’ya kart bile çıkarmamıştı. 

Maça hızlı başladığımızı söylemiştim ve sonra Emre ile golü bulduk.  Bienvenu sonrasında sahneye çıkıp farkı 2’ye çıkardı. Böylelikle rahatlamıştık.   İlk yarının bitimine doğru Burak golünü atmış fark 1 ‘e anmıştı.

 Farkın 1’e inmesinden sonra az da olsa Fenerbahçeliler de stres vardı. İkinci yarı üstünlük Trabzon’a geçmişti.  Ama golü atan taraf yine biz olmuştuk.  Dün , Fenerbahçe sahada canını dişine takarak oynadı,her türlü zorluğa ,Trabzon halkının her türlü zorbalığına, hakeme rağmen Fenerbahçe dünkü maçı sonuna kadar hak etti.

  Onurlu Mücadelemiz devam ediyor, son 2 maç kaldı. Biri Türkiye Kupası, Biri de bu haftaki Galatasaray maçı.. Her şey sizin elinizde çocuklar. Bizler inandık,siz de inanın.. 

Yazan:Cem Kurtuluş

0 yorum: