// body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...
// etiketinden önce aşağıdaki kodu ekleyebilirsiniz. // body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...

Etiketler

Tarih

Kategoriler

08 Mart 2010

Eskişehirspor-2 Galatasaray-1















Futbol ne kadar garip  değil mi. Galatasaray Eskişehir maçına çıkarken benim tanıdığım  Galatasaraylılar,Galatasaray’ı favori gösteriyordu. Favoriler kaybeder diye bir deyim vardı sanırım,bu maç için geçerli oldu. Eskişehir taraftarının desteğiyle maça hızlı başladı.Pozisyonlar üretti,bastı geçti. Daha fazla gol pozisyonuna girdi. Galatasarayın ilk yarı ürettiği pozisyon 2-3 dür belki o kadar bile değildir.

Eskişehir e çok haksız kartlar çıkarıldı. Koray ın ilk attığı gol de el var mı ,var ama bilerek çarpmıyor,bunların aynısını galatasarayda zamanında yapmıştı. Adam sağ ayakla giriyor topa,ele ,zaten baskı sonucu gol oldu. Defans bir anda duraksadı. Zaten servet i çöpe at,Neil sadece yetiyor Galatasaray’a.

Arda maç boyunca itiraz etti,sarı kartını yedi. Ama Eskişehir e gösterilen kartlar daha fazlaydı.Ve haksızca bir penaltı var. Haftalardır bizim(Fenerbahçeliyim) penaltımız verilmiyor,ama gel gör ki santos kendini yere attı mı penaltıyı hemen veriyorlar. Geçen haftada Kasımpaşa maçlarında verdiler. Ceza sahasına girmeden çekiyor,ama ceza sahasına girdi mi adam çekmeyi bırakıyor santos ta kendini bırakıyor.

Eskişehir cezayı kesmiştir. Ayrıca Eskişehir taraftarları kendilerine yapılanı unutmadı,bu da son cümlem olsun. Lig uzun maraton.Ayrıca Eskişehir farkı açabilirdi,ama bunu yapamadı.

Yazan:Cem Kurtuluş

0 yorum: