// body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...
// etiketinden önce aşağıdaki kodu ekleyebilirsiniz. // body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...

Etiketler

Tarih

Kategoriler

09 Ocak 2011

ARTILLERY İSTANBUL KONSERİ (2011)
















Güzel bir konseri geride bıraktık demeyi çok isterdim. Geçen seneki konser daha klastı. Ama bu konserde türlü türlü sorun vardı. Stage diving’in yasak olduğu bir thrash metal konserine tanıklık ettik. Ses sisteminin berbatlığı ara tiplerin olması grubun soğuk tavırları daha da sayabilirim.  Ses sisteminin berbat olmasından dolayı şarkıları bile zor duyduğumu söyleyebilirim.  Geçen seneki kemancı konserinde bütün şarkıları duymuştuk. Hem de vokal stage diving yaparak aramıza katılmıştı. Böyle samimi bir ortam vardı. Ama şimdi görüyorsunuz ki thrash metal konserinde stage diving yasak!  İsmi old school bar olan bir yerin kendini sorgulaması gerek, ki old school ruhu yaşayabilsin! 


















Böyle gruplar getirerek olmuyor bu işler. Gruplar getirince bazı şeyleri düşüneceksin. Grup çıkmadan önce dışarıda takıldık. Thrashfire 22.30 gibi sahneye çıktı.  Önde eğlenen 5 kişi vardık şarkılara eşlik eden. Diğerleri robot gibi izliyordu. Oysa ses sistemi berbat olmasına rağmen thrashfire çıktı ve çaldı.  Dead collector, Hell,Kill the fake god,World domination, angels and drunk witches, thrashbeer, şarkıları çalındı.  Ama etrafta mal kitle olunca adamlarda bir şey yapamıyor. Bu mal kitle Artillery konserinde de devam etti zaten.  Hatta 2 kişi vardı ki sanki dans etmeye gelmiş gibiydi. Böyle mal tipler olunca konserde berbat bir hal aldı. 

Geçen konserde bütün şarkıları netlikle duyduk ama bu konserde öyle olmadı . Kemancıdaki ses sisteminden şikayetçi oluyorduk ama kemancıdaki ses sisteminin buradan daha iyi olduğunu anladık. Khomaniac,10.000 devils, Rise Above It All, When Death Comes, Upon My Cross I Crawl , Terror Squad çalındı. Genel olarak konserin çok berbat geçtiğini söyleyebilirim . Verdiğim paraya acıdım açıkçası. Bu konsere gidemeyenler hiç üzülmesin, Dışarıda bira içerek takılsaydık  zaman daha iyi geçerdi. 2011 yılının  açık ara en kötü konserden birine şahit olduk!

Yazan:Cem Kurtuluş

0 yorum: