// body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...
// etiketinden önce aşağıdaki kodu ekleyebilirsiniz. // body elementide aşağıdaki şekilde düzenlenmelidir. ...

Etiketler

Tarih

Kategoriler

26 Ocak 2012

İ.B.B -3 Fenerbahçe-2

Alex’i tek forvet oynatmak geçen hafta işlemişti ama her hafta işleyemezdi elbette. Karşındaki takım sert savunma yapan, atağa iyi çıkan bir takımdı. Hava buzdu. Bu hava bahane edilemezdi.  Kayseri maçında Alex’in attığı gol kalecinin hediyesiydi bu maçta da ona benzer bir şey yaşandı ama Alex bu defa golü atamadı.

Burada saha koşulları da önemli.  İlk yarı boyunca sahada pozisyonu olmayan bir Fenerbahçe vardı.  Oyunda  elle tutulur bir oyun yoktu. İ.B.B’nin 9 kişiyle savunma yapması gözümüzden kaçmadı. Bu savunmanın aynısını başka takımlara karşı da yapmasını isteriz. Golden sonra Arif Erdem’in bu kadar sevindiğini hiç görmemiştim.  Defans yoktu, orta saha baskı yapmıyordu, forvetsizdik.

 Sivas maçındaki gibi olmasa da bu maçta ona benzer bir tablo vardı. İkinci yarı  sahada daha farklı bir Fenerbahçe vardı. İkinci yarının başlarından itibaren top hep Fenerbahçe’nin ayağında oldu.  Ve ikinci yarı görevler değişmişti. Bilica çıkmıştı oraya Ziegler geçmişti Yobo tek stoper oynuyordu.

 Çoğu zaman Ziegler ileri geçiyordu. Orhan,gökhan’ın yerinde oynuyor ama hep geri pas atıyordu takımın oyununu yavaşlatıyordu. Henry Bienvenu girse de pek etkili olamadı. İ.B.B savunması buna geçit vermedi. Emre’nin golüyle rahatlasak da sonrasında İ.B.B’nin golü takımın moralini bozdu. 

İ.B.B’li oyuncuların Arif Erdem’in öğrenciyiz mesajı verdiğini yerde yatan Doka ile gördük. Dokunmasa bile düşen bir oyuncu Doka.. Webo’nun üzerine basılsa da bu kadar kıvranmasına da anlam veremedim.

 Skor 3-1 ‘e geldiğinde Alex’in golü rahatlattı gibi gözükse de maçın böyle biteceği belliydi.  Soğuk havaya rağmen takımını yalnız bırakmayan Fenerbahçe taraftarına sonsuz teşekkürler.. Son olarak Arif erdem ,umarım bu 9 kişilik savunmayı başka takımlara da uygular..

Yazan:Cem Kurtuluş

0 yorum: